My Blog List

Powered by Blogger.

Followers

About Me

My photo
Sungai Buluh, Selangor, Malaysia

My Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, January 12, 2012

Subhanallah


Pada tarikh 12012012 (cantik tak tarikg) tak rancang pun nak g scan 3D tu.. tetibe je my hubby amik EL pastu ajak pegi san 3D aku pun ape lagi mesti la nak... pagi2 lagi pas breakfast aku n hubby g usha tempat yang paling murah untuk scan... maklumla poket tengah kering.. budget pun ikut yang kering la... Aku contact kawan2 aku kot2 diorng tau... aku dapat 3 tmpat atas bantuan kawan2 aku.. thanks t my friends... 4 klinik aku pegi hanye satu tempat je yang murah iaitu RM93 lokasi die di Klinik Family Dr. Wan kamariah di Setiawangsa. nak promot ni... Silala pegi bagi yang belum pegi.. untuk anak tu...hehehehe.
Dalam lebih kurang 15 minit aku tunggu.. tp yang best tu masa aku tunggu bkn aku yang berdepar baby aku lak yang berdebar tersa sgt jantung die bergerak laju tetibe...Ni siapa kan yang harus berdebar ni.. hehehe..

video
video

Doc tu orang kelantan... sporting sngt.. Die check semua.. termasuk otang, jantung, tulang die dan tangan die.. rase macam nak nagis pun ade bila doc ckp baby aku sihat sempurna..

Lepas puas die scan baru la die wat 3D.. hubby aku nampak teruja sgt... tgok habis2... Tp yang kelakar tu... die macam tau2 je orang nak amik gambar muka die.. dan2 je tutup muka... hahaha.. doc kate anak aku ni pemalu... Scan punya scan mcm2 aksi die wat siap isap jari.. main tali pusat la... dan yang paling seronok die g sujud nak solat dhuha kate doc la.. hahaha... tp yang penting muka kene tutup.. die sempat bukak kejap je..  bler nak amik gambar die dah tunduk kan muka die.. tak kisah la janji sihat...dan yang paling penting sronok nye bile ibu tengok kamu....

Thursday, January 12, 2012

Subhanallah

Pada tarikh 12012012 (cantik tak tarikg) tak rancang pun nak g scan 3D tu.. tetibe je my hubby amik EL pastu ajak pegi san 3D aku pun ape lagi mesti la nak... pagi2 lagi pas breakfast aku n hubby g usha tempat yang paling murah untuk scan... maklumla poket tengah kering.. budget pun ikut yang kering la... Aku contact kawan2 aku kot2 diorng tau... aku dapat 3 tmpat atas bantuan kawan2 aku.. thanks t my friends... 4 klinik aku pegi hanye satu tempat je yang murah iaitu RM93 lokasi die di Klinik Family Dr. Wan kamariah di Setiawangsa. nak promot ni... Silala pegi bagi yang belum pegi.. untuk anak tu...hehehehe.
Dalam lebih kurang 15 minit aku tunggu.. tp yang best tu masa aku tunggu bkn aku yang berdepar baby aku lak yang berdebar tersa sgt jantung die bergerak laju tetibe...Ni siapa kan yang harus berdebar ni.. hehehe..

video
video

Doc tu orang kelantan... sporting sngt.. Die check semua.. termasuk otang, jantung, tulang die dan tangan die.. rase macam nak nagis pun ade bila doc ckp baby aku sihat sempurna..

Lepas puas die scan baru la die wat 3D.. hubby aku nampak teruja sgt... tgok habis2... Tp yang kelakar tu... die macam tau2 je orang nak amik gambar muka die.. dan2 je tutup muka... hahaha.. doc kate anak aku ni pemalu... Scan punya scan mcm2 aksi die wat siap isap jari.. main tali pusat la... dan yang paling seronok die g sujud nak solat dhuha kate doc la.. hahaha... tp yang penting muka kene tutup.. die sempat bukak kejap je..  bler nak amik gambar die dah tunduk kan muka die.. tak kisah la janji sihat...dan yang paling penting sronok nye bile ibu tengok kamu....
 

Mama... Ayah... Adam... and....... Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Buy Unlocked iPhone | Marital Affair | Blogger Templates